Умови надання послуг
 
Частина 1. Якщо у "Переліку ваших робіт" відсутні певні етапи з наведених нижче, ви можете їх не читати. Інше - обов'язкове до читання.
 
1. Оплата
Рахунок

1.1. Коли ми виставляємо вам рахунок, разом з рахунком вказуємо назву послуги, яку ви замовляєте, Тариф, Перелік Робіт, Вартість усього проекту та/або його частин, посилання на Умови, терміни на виконання. 
1.2. Ви підтверджуєте що прочитали, зрозуміли та згодні з Умовами надання послуг, якщо оплатили рахунок.
1.3. Користувач отримує рахунок на електронну пошту, якою він зареєстрований на сайті, у випадку якщо робота проводиться онлайн; або виставляється будь-яким іншим зручним способом.
1.4. Якщо Користувач не збільшує об'єм робіт, не замовляє додаткові правки, послуги, Сумма у рахунку не змінюється.

Як проходить оплата

1.5. Сервіс працює по передоплаті. Ми виключаємо початок будь-яких робіт без передоплати.
1.6. Оплатою вважається отримання на рахунок Сервісу від Користувача суми, що є не меншою, ніж вказано в рахунку.
1.7. Для зручності Користувача сума по проекту може бути розділена на декілька частин. Виключення становлять проекти, загальна сума по яким не перевищує 3000 грн, або терміни на виконання роботи не перевищують 1 тиждень. Такі проекти потрібно оплатити за один раз перед початком робіт.
1.8. Кількість платежів, на які розбитий проект залежить від об'єму робіт, необхідних для виконання проекту та визначається Сервісом.
1.9. Якщо Сервіс вже виконує роботи по проекту а Користувач не встигає внести передоплату за наступні етапи, роботи зупиняються автоматично до внесення необхідної суми.
1.11. Якщо після закриття проекту на рахунку Користувача залишається решта, Сервіс повідомляє про це. Решту можна отримати протягом 7 днів після повідомлення.

Спосіб оплати

1.12. Користувач оплачує послуги за допомогою Основного Способу Оплати, який рекомендує Сервіс.
1.13. Якщо Користувача не влаштовує Основний Спосіб Оплати, Сервіс запропонує Додатковий.
1.14. Сервіс попереджує - при оплаті Додатковими Способами на Користувача можуть бути накладені додаткові комісії.

 
2. Технічне завдання на проект

2.1. Технічне завдання - це збір усіх необхідних даних для проведення робіт по проекту.
2.2. Складення ТЗ відбувається перед початком робіт по шаблону, наданим Сервісом. Без ТЗ Сервіс не може почати роботи.
2.3. Технічне завдання потрібно видавати у максимально повному вигляді, надаючи усі побажання, залежно від замовленої послуги. При замовлення 3д візуалізації, ТЗ потребує видачу креслень, приклади зображень зі стилями та дизайнерськими рішеннями, що мають бути використані у проекті, фотографії обраних для проекту матеріалів (меблі, матеріали, деталі і т.д.), рали з бажаними кольорами, фактурою, і т.і. Для усіх інших послуг Користувачу слід заздалегідь, до початку робіт, формулювати власні побажання, що стосуються будь-яких аспектів проекту. Усе, що потрібно надати Користувачу, знаходиться у шаблоні.
2.4. В ході виконання робіт Користувач може доповнити ТЗ, якщо доповнення не суперечать виконаним перед цим роботам та викладеним раніше побажанням. 

 
4. Генеральний план

4.1. Генплан - етап, результатом якого є готовність 2д креслення участку проекту із вказанням розміщених будинків та благоустрою території.
4.2. Генплан визначає місце розміщення будинку, межі тематичних зон всередині ділянки, благоустрій ділянки, напрямки руху транспорту та пішохідні шляхи, зручність користування Об'єктом.
4.3. При внесенні правок за одну правку дозволяється змінити до 30% від виконаної роботи по етапу.

 

5. Планування

5.1. Планування - це етап в результаті якого Користувач отримує 2д креслення приміщення, квартири чи будинку з розміщенням стін, меблів, сантехніки та інших необхідних деталей, в залежності від Об'єкту.
5.2. Планування визначає зручний рух, користування та життя людей в середині приміщень, властивих Об'єкту.
5.3. При внесенні правок за одну правку дозволяється змінити до 30% від виконаної роботи по етапу.

 
3. Ескізи/колажі

3.1. Ескізи/колажі складаються для проведення швидкого пошуку ідей по проекту та їх узгодження з Користувачем.
3.2. Результат на цьому етапі може видаватися у формі ескізу (намальованого від руки), або колажу, езкізів та колажів разом.
3.3. Сервіс самостійно приймає рішення у якій формі видавати результат на цьому етапі.
3.4. Ескізи та колажі не несуть художньої цінності, їх завдання пояснити Користувачу ідею проекту.
3.5. Результатом цього етапу має бути узгодження ідей проекту обома Сторонами.
3.6. При внесенні правок на цьому етапі дозволяється змінювати до 100% від об'єму роботи зробленого на цьому етапі.

 

6. Біла модель/модель проекту 

6.1. Біла модель/модель - 3д модель Об'єкту, яка показує тільки форму об'єкту. Потрібна для швидкого погодження Користувачем форми проекту без відволікання на матеріали/кольори/блиск і т.і. 
6.2. Результат може видаватись у вигляді зображення моделі Об'єкту (модель), або моделі Об'єкту пофарбовану у білий колір (біла модель). 
6.3. Сервіс самостійно визначає у якій формі видавати результат. 
6.4. При внесенні правок на цьому етапі дозволяється змінювати до 30% від об'єму роботи зробленого на цьому етапі.

 

7. 3д Візуалізація

7.1. Візуалізація екстер'єрів та інтер'єрів - етап, під час якого виконується підбір матеріалів проекту (колір, текстура, фактура, блиск і т.і.) этап, встановлюється освітлення, продовжується пошук вдалого ракурсу та здійснюється рендер (довготривалий прорахунок зображення на потужному пк).
7.2. До фінального варіанту Користувач отримує зображення без обробки.

Обробку виконують на фіналі (змінюють яскравість, контраст, зображенню може бути наданий настрій).
7.3. На фіналі 3д візуалізації користувач отримує фотореалістичні 3д зображення Об'єкту.
7.4. При внесенні правок на цьому етапі дозволяється змінювати до 30% від об'єму роботи зробленого на цьому етапі.

 

8. Відеоролик

8.1. Відеоролик - фотореалістичне 3д відео Об'єкту.
8.2. Відеоролик створюється у декілька кроків, одним з яких є чорновий рендер моделі проекту. Він потрібен для оцінки ракурсів камер, наповнення сцени, монтажу та музичного супроводу. При цьому Користувач отримує відео моделі без фотореалістичного рендеру. На етапі чистового рендеру Користувач отримує відео з можливістю внесення невеликої кількості правок (більше не можна правити ракурс, камери, світло та усе що відноситься до 3д сцени). Дозволяється незначне виправлення монтажу (зклейки готових відеофрагментів) та музичного супроводу.
8.3. При внесенні правок на етапі чорнового рендеру дозволяється змінювати до 30% від об'єму роботи зробленого на цьому етапі.

 

9. Креслення

9.1. Креслення - етап, в результаті якого Користувач отримує креслення Об'єкту.
9.2. Перелік креслень та їх деталізація залежить від поставленого завдання.
9.3. Усі креслення виконуються на основі прийнятих та узгоджених раніше Користувачем рішень.
9.4. При внесенні правок на цьому етапі дозволяється змінювати до 5% від об'єму роботи зробленого на цьому етапі.

 

10. Планшет

10.1. Планшет - етап, в результаті якого виконується компонування усіх матеріалів проекту на одному форматі.
10.2. Планшет використовують для подачі проекту на конкурси і т.і.
10.3. Користувачу необхідно самостійно висловити побажання щодо формату, прийомів компонування, кольорового рішення та інших аспектів перед початком робіт по компонуванню.
10.4. При внесенні правок на цьому етапі дозволяється змінювати до 30% від об'єму роботи зробленого на цьому етапі.

 

11. Комплектація

11.1. Комплектація проекту - этап, під час якого виконується підбір складових проекту. Це можуть бути будівельні матеріали (цегла, камінь, плитка, дошка і т.і.), меблі, сантехніка, світло і т.і., виходячи із завдання та пакету послуг.
11.2. Комплектація може бути попередньою, складеною у вигляді текстового документу із вказанням об'єктів, їх виробників та вартості, а також фінальної - складеної у вигляді таблиці з найменуванням об'єктів та їх виробників у складі з виданим проектом (кресленнями).
11.3. При внесенні правок на цьому етапі дозволяється змінювати до 70% від чорнової комплектації та до 10% по чистовій комплектації.

 

Частина 2. Усім Користувачам.

 

12. Розмір зображень

12.1. Усі зображення на етапі білої моделі/моделі, 3д візуалізації виконуються в розмірі у 1200 pix.
12.2. Зображення на фінальному етапі робляться у більшому розширенні - від 2000 pix (достатньо для друку на форматі А4), в залежності від побажання Користувача, висловлених у ТЗ.
12.3. Планшет та креслення виконуються у розмірі не менше ніж 150 dpi.
12.4. Розширення для кадру при створенні відеоролика необхідно обговорювати під час складення ТЗ, так як це суттєво впливає на виробництво та вартість.
12.5. Якщо Користувач бажає змінити розширення зображень, про це необхідно повідомити до першої оплати по проекту.

 

13. Правки

13.1. Усі правки складаються в графічній формі по шаблону Сервісу. 
13.2. Вносьте максимально можливу кількість необхідних правок за один раз. Кількість правок зазвичай строго обмежена. Додаткові правки мають бути оплачені окремо.
13.3. Правки дозволяється вносити тільки у ті види робіт, що виконуються на цьому етапі. Вносити правки у попередні етапи в більшості випадків неможливо.
13.4. Зазвичай правки покращують проект, але збільшують терміни його виконання. Терміни, що вказує Сервіс на початку виконання робіт, враховують тільки стандартну кількість правок обумовлену перед початком робіт. Кожна послуга має оптимальну кількість правок, виходячи з нашого досвіду.
13.5. Замовлення додаткових правок є можливим та обговорюється під час роботи.
13.6. Усі етапи створюються на основі попередніх та повинні їх доповнювати. Заборонено вносити кардинальні зміни (зміну стилістики, теми проекту та ін.). У такому випадку проект зупиняється, виконується перерахунок виконаних робіт, та відкривається новий.
13.7. Якщо Користувач має сумніви щодо прийнятих Сервісом рішень, він має повідомити про це негайно під час їх демонстрації. Якщо Користувач не може цього зробити одразу, бо сумніви стосуються не очевидних речей, він має на це ще 2 дні після демонстрації.
13.8. Якщо користувач розглядає 2-3 варіанти розвитку проекту, йому необхідно обрати один варіант та рухатись по ньому. Розвиток усіх інших варіантів вважаєтсья додатковим завданням та проводиться за додаткову оплату, якщо тариф не включає протилежне.

 

14. Відсутність інформації

14.1. Сервіс не може гарантувати належне виконання роботи, якщо інформація відсутня у технічному завданні або правках, а також попереджає, що це може спричинити збільшення термінів виконання та вартості.
14.2. Сервіс не може знати які власні побажання забув видати Користувач. Тому, будь-ласка, перевіряйте чи ви надали усю бажану інформацію Сервісу. Якщо Сервіс бачить, що певна потрібна йому інформація відсутня, він повідомляє про це Користувача.
14.3. Користувач може надати Сервісу доручення самостійно, на свій смак, доповнити проект або вирішити певне завдання, у зв'язку з відсутністю необхідної інформації у ТЗ та/або правках. Користувач розуміє та погоджується, що будь-яке рішення прийняте Сервісом або доповнення буде прирівняне до його власних та не потребує додаткових правок.

 

15. Терміни

15.1. Терміни, необхідні для виконання роботи Сервісом, вказуються у рахунку.
15.2. Терміни враховують чистий час, необхідний Сервісу на виконання робіт, але не враховують час на роздуми зі сторони Користувача.Будь-ласка, враховуйте самостійно час, який вам знадобиться для прийняття рішень, погодження результатів, спілкування з Людиною, що приймає рішення (ЛПР), час, що може бути витрачений на додаткові вирпавлення, час, необхідний на збір додаткових даних.
15.4. Якщо Користувач не надає правки протягом показу виконаної роботи, не повідомляє, коли зможе надати правки, або цей час було прострочено, Сервіс може почати роботу над іншим проектом. У такому випадку продовження роботи над проектом буде узгоджено із загальною зайнятістю Сервісу.